Om oss

Human Related Issues i Stockholm AB är i grunden ett enmansbolag, men har massor av fantastiska samarbetspartners inom olika områden. Verksamhetsbeskrivningen och arbetsområdet är lika brett som det är spretigt, men i huvudsak rör det sig alltid inom HR och IT. Hjärta och hjärna.

”Bolaget skall företrädesvis bedriva konsultverksamhet inom HR- området samt sälja och förmedla tjänster inom områden såsom affärs- och organisationsutveckling, företagsledning och styrelsearbete samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva konsultverksamhet inom musikbranschen såsom artistmanagement, musikförlagsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall även bedriva produktion och utveckling av webbplatser, utveckling av internetbaserade produkter och tjänster, datakonsulttjänster samt därmed förenlig verksamhet.”

Samarbetspartners

Vissa av dessa partners samarbetar med HRI på permanent basis och vissa av dem bara när behov uppstår. Vi samarbetar i olika konstellationer och i olika projekt. Men det som vi alla har gemensamt är att vi alla har lång erfarenhet och bred kompetens inom våra respektive verksamhetsområden. Och vi älskar vårt jobb.

 

Anette Follinger
Certifierad DISC-trainer

Sonja Andriakena
Ledarskapsutvecklare

Bea Blomqvist
Arbetsmiljöspecialist

Catrine Loqvist
Senior HR-konsultKompletterande tjänster

Medarbetar- & kundundersökningar

Medarbetarundersökningar, skyddsronder, NKI-mätningar. Vilken typ av mätning du än vill ha kan vi hjälpa dig, vare sig det är en enstaka eller en återkommande.

LÄS MER
Animerade filmer

Tecknade informations- eller utbildningsfilmer är alltid lite extra roligt. Om du så vill göra en on-boardingfilm eller en presentationsfilm fixar vi det.

LÄS MER
Hemsidor & mailkonton

Ibland blir allt som har med webben och IT det där som aldrig blir gjort för det krävs både tid och kunskap. Vi har gjort det många gånger, låt oss bygga din hemsida.

LÄS MER